Salgs og leveringsbetingelser

Generelt

Disse vilkår og betingelser gælder, når du handler på monthlydose.dk til levering til dit land. Du handler med det danske firma Det Belgiske Hus ApS, Bøgeskovvej 37, DK5540 Ullerslev, Danmark. Telefonnummer +45 4015 0424, moms nr .: DK39697211. Enhver tvist mellem kunden og Det Belgiske Hus ApS er underlagt dansk lovgivning.

I henhold til lovgivningen i Danmark om salg af alkohol skal enhver, der køber alkoholholdige drikkevarer, der er stærkere end 1,2%, være over 16 år. Er drikken stærkere end 16,5%, er minimumsalderen 18 år. Ved at gennemføre en ordre på monthlydose.dk erklærer kunden at være en person, der lovligt kan købe de valgte produkter i henhold til både dansk lovgivning og loven om salg af alkohol i det land, hvor køberen bor.

Returnerede pakker
Hvis du nægter at modtage en pakke, eller hvis en pakke returneres til Det Belgiske Hus ApS som et resultat af, at pakken ikke er afhentet til tiden, tilbagebetaler Det Belgiske Hus ApS dig det beløb, der er betalt for varen, dog fratrukket de omkostninger vi har haft i forbindelse med forsendelse.

Hvis du ønsker at returnere en pakke, skal du sende den til:
Det Belgiske Hus ApS,
Bøgeskovvej 37
5540 Ullerslev

Afviste eller ikke-anmodede pakker svarer ikke til opsigelsen af ​​dit Monthly Dose abonnement. Opsigelse af Monthly Dose skal meddeles os via monthlydose.dk, som vist i abonnementsbetingelserne.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på MonthlyDose. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse af en levering skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen i intakt stand. Meddelelsen skal gives pr. mail på

I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal den sendes til:

Det Belgiske Hus ApS
Bøgeskovvej 37
5540 Ullerslev

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes den aktuelle betaling modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klager
Dit køb er omfattet af købeloven. Det betyder, at du kan få udskiftet et defekt produkt, få pengene tilbage eller få en prisnedsættelse afhængigt af den specifikke situation. Dette gælder kun, hvis det ikke er dig, der har håndteret produktet forkert. For mad er den begrænsede garanti begrænset til produktets naturlige holdbarhed.

For drikkevarer er den begrænsede garanti begrænset til produktets naturlige holdbarhed. Dog i højst to år i henhold til dansk købelov.

Eventuelle klager over mangler i leverede produkter skal ske straks efter at køberen har modtaget varerne ved at informere monthlydose.dk på kontakt@monthlydose.dk. Ellers mister køberen sin ret til at påberåbe sig manglen.

Levering
Al forsendelse og levering håndteres af PostNord, GLS og deres partnere. Vi forventer en leveringstid på typisk 2-5 dage fra ordre til modtagelse af pakken. Du modtager en e-mail og / eller SMS med Track & Trace-kode, så du kan følge pakkens forsendelse, og hvis levering af pakkebutik er valgt